SCANDAL! na licu mesta: Samardžić pevao i u dvorani i u holu Sava centra

Izvor: Svet, 30.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Samardžić pevao i u dvorani i u holu Sava centra

Željko Samardžić je održao svoj 37. koncert pod nazivom “Kompas za ljubav”, nakon deset godina pauze, pred prepunom dvoranom Sava centra, a u organizaciji agencije Music play.

Neposredeno pred početak koncerta Željka je u garderobi posetila porodica i poželela mu uspešan koncert, kao i Željko Vasić, Dragan Brajević-Braja

Sa petnaestak minuta zakašnjenja Željko Samardžić je izašao na binu i započeo koncert pesmom “Kompas za ljubav”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a već nakon treće pesme “Posle duge veze”, dvorana je bila na nogama. Usledili su potom i ostali hitovi “U ime ljubavi”, “Mesec u vodi”, “Ne žalim”, “Ohladi”, “9.000”…

Pesmu “Bacila je sve niz rijeku”, Željko Samardžić i Dražen Žerić-Žera (koji je bio specijalni gost na koncertu), posvetili su Davorinu Popoviću i Kemalu Montenu, što je kod publike izazvalo posebnu emociju. Potom je frontmen Crvene jabuke podsetio publiku na dva hita sa početka njihove karijere, “Nema više vremena” i “Bježi kišo s prozora”.


Dok je izvodio popularne hitove “Grlica” i “Pokaži mi šta znaš”,  Željko se spustio u publiku i tom prilikom od obožavateljki dobio cveće, odplesao par taktova sa svojom suprugom Majom, što je publika pozdravila aplauzom, a iskoristio je i priliku da lično pozdravi Novakovu majku Dijanu Đoković, koja je uživala u Željkovom trosatnom koncertu iz prvog reda.

Željko je na bis izašao u hol Sava centra i nastavio tradiciju koncert posle koncerta, po čemu je prepoznatljiv kada je ova dvorana u pitanju.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! na licu mesta: Samardžić pevao i u dvorani i u holu Sava centra

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015

Željko Samardžić je održao svoj 37. koncert pod nazivom “Kompas za ljubav”, nakon deset godina pauze, pred prepunom dvoranom Sava centra, a u organizaciji agencije Music play...Neposredeno pred početak koncerta Željka je u garderobi posetila porodica i poželela mu uspešan koncert, kao i Željko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.