SAOBRAĆAJKA NA DAN VENČANJA: Dok se Bane ženio, Kaća Živković sletela s puta!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJKA NA DAN VENČANJA: Dok se Bane ženio, Kaća Živković sletela s puta!

Prošle subote, dok se njen bivši dečko Bane Janković ženio u Beogradu, pevačica Kaća Živković je bila na svadbi u Brčkom, a dok se vraćala kući doživela je saobraćajnu nesreću i automobil u kojem se nalazila sa prijateljem je sleteo s puta.

Tokom povratka u Srbiju, Živkovićeva je preživela pravu dramu, koja se srećom završila samo velikom materijalnom štetom.

- Niko nije mogao da očekuje da će doći do toga. Kada se završila svadba, uputili smo se nazad >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za Beograd. Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta. U toj sekundi, koliko je sve trajalo, nismo ni bili svesni šta se dogodilo. Kada se automobil zaustavio, samo smo pogledali jedno u drugo i kada smo shvatili da je sve u redu, laknulo nam je. Srećom, oboje smo prošli bez ozbiljnih povreda, imali smo samo nekoliko ogrebotina na telu. Pozvali smo prijatelja koji je takođe bio na svadbi. On nas je odvezao do bolnice, gde su nas pregledali i pustili, a drug nas je vratio nazad za Beograd. Šteta na automobilu je totalno nebitna, samo je važno da niko od nas nije povređen - ispričao je za "Alo" Kaćin prijatelj koji se s njom vraćao iz Bosne.

Printskrin: Youtube/Dusan Petrovic

Sa druge strane, pevačica kaže da je najvažnije da se sve dobro završilo.

- Bilo i prošlo. Srećom, prošli smo bez bilo kakvih velikih povreda. Automobil jeste oštećen i trenutno je na popravci, ali bitno je da nam je glava na ramenima. Sve je daleko iz nas. Idem u nove radne pobede i na nastupe, kojih ovog meseca ima mnogo - izjavila je Živkovićeva.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SAOBRACAJKA NA DAN VENCANJA Dok se Bane zenio Kaca Zivkovic sletela s puta

Izvor: medio.rs, 28.Okt.2016

- Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta - ispričao je prijatelj Kaće Živković koji je s njom bio u automobilu..Prošle subote, dok se njen bivši dečko Bane Janković ženio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.