Moglo je da se završi kobno: Kaća slupala auto dok se Bane ženio

Izvor: Svet, 28.Okt.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moglo je da se završi kobno: Kaća slupala auto dok se Bane ženio

Dok se Bane Janković veselio u Beogradu prošlog vikenda i svojoj izabranici Mirjani izgovarao sudbonosno da, njegova bivša devojka je u Bosni preživela pravu dramu.
Katarina Živković se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta. Na svu sreću, pevačica nije imala ozbiljnih povreda, te nije zadržana u bolnici.
“Niko nije mogao da očekuje da će doći do toga. Kada se završila svadba, uputili smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nazad za Beograd. Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta. U toj sekundi, koliko je sve trajalo, nismo ni bili svesni šta se dogodilo. Kada se automobil zaustavio, samo smo pogledali jedno u drugo i kada smo shvatili da je sve u redu, laknulo nam je”, priča za Alo! Kaćin prijatelj koji se sa njom vraćao iz Bosne.
“Srećom, oboje smo prošli bez ozbiljnih povreda, imali smo samo nekoliko ogrebotina na telu. Pozvali smo prijatelja koji je takođe bio na svadbi. On nas je odvezao do bolnice, gde su nas pregledali i pustili, a drug nas je vratio nazad za Beograd. Šteta na automobilu je totalno nebitna, samo je važno da niko od nas nije povređen”, dodaje pevačicin prijatelj.
Katarina je potvrdila ove navode.
“Bilo i prošlo. Srećom, prošli smo bez bilo kakvih velikih povreda. Automobil jeste oštećen i trenutno je na popravci, ali bitno je da nam je glava na ramenima. Sve je daleko iz nas. Idem u nove radne pobede i na nastupe, kojih ovog meseca ima mnogo”, rekla je pevačica za Alo!.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moglo je da se završi kobno: Kaća slupala auto dok se Bane ženio

Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2016

Dok se Bane Janković veselio u Beogradu prošlog vikenda i svojoj izabranici Mirjani izgovarao sudbonosno da, njegova bivša devojka je u Bosni preživela pravu dramu...Katarina Živković se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta. Na svu sreću,...

Nastavak na Scandal.rs...

SAOBRAĆAJKA NA DAN VENČANJA: Dok se Bane ženio, Kaća Živković sletela s puta!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016

Prošle subote, dok se njen bivši dečko Bane Janković ženio u Beogradu, pevačica Kaća Živković je bila na svadbi u Brčkom, a dok se vraćala kući doživela je saobraćajnu nesreću i automobil u kojem se nalazila sa prijateljem je sleteo s puta...Tokom povratka u Srbiju, Živkovićeva je preživela...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.