Izvor: Svet, 04.Jan.2011, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana Panić i Aleksandar Kobac u vezi?

Da iz novogodisnjeg dočeka i praznika uvek izađe neki novi estradni par, potvrđuju pevačica Romana Panić i kompozitor Aleksandar Kobac. "Jao, sad me i vi zovete zbog toga. Naravno da nije istina da smo u vezi. Sa Aleksandrom Kobcem radim album već pet meseci. Nekome to ne odgovara pa lansira te simaptične pričice. Album bi trebalo da se pojavi uskoro, ali to je sve što sad mogu da kažem", kazala je pevačica u izjavi za "Puls".

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Fotos zaista zaboravljen: Romana Panić i Aleksandar Kobac u vezi?

Izvor: Scandal.rs, 04.Jan.2011

Da iz novogodisnjeg dočeka i praznika uvek izađe neki novi estradni par, potvrđuju pevačica Romana Panić i kompozitor Aleksandar Kobac. - Jao, sad me i vi zovete zbog toga. Naravno da nije istina da smo u vezi. Sa Aleksandrom Kobcem radim album već pet meseci. Nekome to ne odgovara pa lansira...

Nastavak na Scandal.rs...

Romana Panić u vezi sa Aleksandrom Kobcem?!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2011

Da iz novogodisnjeg dočeka i praznika uvek izađe neki novi estradni par, potvrđuju pevačica Romana Panić i kompozitor Aleksandar Kobac.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.