Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana u minijaturnom bikiniju za maksimalni efekat! (FOTO)

Pevačica koja krstari jahtom po Mediteranu, na svom Tviter profilu je objavila slike kojima se pohvalila savršenim telom

Foto: Twitter/@rihanna

ONA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica Rijana već nedelju dana sa društvom krstari Mediteranom, a dok su pravili pauzu u blizini Sicilije, ona je svom Tviter profilu postavila nekoliko fotografija u majušnom bikiniju i pohvalila se sjajnim izgledom.

Zvezda sa Barbadosa je svoj odmor pretvorila u žurku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bez prestanka, i još jednom pokazala zašto je ubrajaju mežu najprivlačnije žene na svetu.

pic.twitter.com/60J63BIkBp

— Rihanna (@rihanna) August 28, 2014

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Rijana u bikiniju mami uzdahe

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014

Pevačica Rijana zaista zna da uživa u životu. Ona već nedelju dana sa društvom krstari Mediteranom...Zna da uživa u životu: Rijana se pohvalila sjajnim izgledom.. ..Dok su pravili pauzu u blizini Sicilije, Rijana je na svom Tviter profilu postavila nekoliko fotografija u majušnom bikiniju i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.