Rijana u bikiniju mami uzdahe

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana u bikiniju mami uzdahe

Pevačica Rijana zaista zna da uživa u životu. Ona već nedelju dana sa društvom krstari Mediteranom.

Zna da uživa u životu: Rijana se pohvalila sjajnim izgledom

 

Dok su pravili pauzu u blizini Sicilije, Rijana je na svom Tviter profilu postavila nekoliko fotografija u majušnom bikiniju i pohvalila se sjajnim izgledom.

 

Zvezda sa Barbadosa je svoj odmor pretvorila u žurku bez prestanka, i još jednom pokazala zašto je ubrajaju mežu najprivlačnije žene na svetu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana pokazala zanosno telo u bikiniju

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Avg.2014, 12:04

Rijana uživa u odmoru i opušta se na jahti u Mediteranu. Pop pevačica sa Barbadosa postavila je na Tviter nekoliko svojih fotografija u bikiniju i pohvalila se sjajnim izgledom...Ovih dana se 25-godišnja Rijana odmara na Sredozemlju, a poslednji put na kopno je zakoračila na Siciliji...Dobro je...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.