Relja popović u luksuznom automobilu i društvu zgodinh žena! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Relja popović u luksuznom automobilu i društvu zgodinh žena! FOTO

Nakon što je njegova prva samostalna pesma - Beograd još živi, Relja Popović umesto da uživa, svojoj publici i fanovima priprema nešto sasvim novo, a kako on tvrdi i veoma drugačije za razliku od onog na šta smo navikli.

Naime, nakon što se njegova prva samostalna pesma dobro pokazala, Relja je rešio da svoju publiku ponovo obraduje. On priprema svoj novi spot za novu, sasvim drugačiju pesmu - Seks i grad! On tvrdi da to nije još jedna ljubavna pesma, kao što smo navikli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << već realna. Pesma govori, kako kaže, o stvarima koje svi vidimo, ali okrećemo glavu.

Za snimanje njegovoh novog spota iznajmljeno je čak deset luksuznih automobila iz garaže Uroša Savića! ''Imali smo tu neku ideju, a kada zacrtam ideju, nađem način da to ispratim'', objasnio je Relja Popović za emisiju ''Exkluziv''.

Pesmu popularnog pevača moćićemo da poslušamo, ali i pogledamo za desetak dana, a on je otkrio deo pesme za svoje fanove:

Živimo u gradu punom greha

Sto evra flaša, sto evra žena!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Relja Popović u luksuznom automobilu i društvu zgodnih žena! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015

Nakon što je njegova prva samostalna pesma - Beograd još živi, Relja Popović umesto da uživa, svojoj publici i fanovima priprema nešto sasvim novo, a kako on tvrdi i veoma drugačije za razliku od onog na šta smo navikli...Naime, nakon što se njegova prva samostalna pesma dobro pokazala, Relja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.