Rat sestara: Koja ima bolju guzu?

Izvor: Svet, 24.Feb.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat sestara: Koja ima bolju guzu?

Najmlađa članica rijaliti klana Kardašijan pronašla je svoj uzor. Čini se da 17-godišnja Kajli Džener uči od starije sestre Kim, jer je na svom Instagram profilu sa svojim fanovima podelila fotografiju svoje guze – inače glavni ponos njene starije sestre.

Nedavno se šuškalo o tome da je mlada Kajli operisala usne, a sada mnogi komentarišu da joj je i guza porasla. Iako ona još uvek raste i njeno se telo razvija, mnogi komentarišu da sve više liči na stariju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sestru Kim.

Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se još menjati. Sada znam sve tajne make up-a i kako šminka može promeniti lice. Nisam protiv operacija. Neću reći nikad ne bi, ali trenutno mi ne treba“, rekla je Kajli u nedavnom intervjuu za Cosmopolitan.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije bilo jeftinije: Mlada Kardašijanka kupuje kuću od tri miliona dolara

Izvor: Svet, 24.Feb.2015

Prema navodima TMZ-a, jedna od mlađih sestara Kardašijan kupuje sebi kuću.. “Kajli Džener puno je novca zaradila tokom rijaliti programa Keeping Up With The Kardashians“, navodi ovaj magazin dodajući kako je odradila mnogo saradnji s lansiranjem brojnih proizvoda i sponzorskih dogovora.. Stoga...

Nastavak na Svet...

Sestre provociraju: Koja ima bolju pozadinu?

Izvor: Story, 25.Feb.2015, 13:25

Slavne sestre pokazale su sve svoje ženske adute...Kajli Džener, Kim Kardašijan, foto: Instagram..Najmlađa članica reality klana Kardašijan pronašla je svoj uzor. Čini se da sedamnaestogodišnja Kajli Džener uči od starije sestre Kim jer je na svom Instagram profilu sa svojim fanovima podelila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.