Rada Manojlović otvoreno: Svi misle da sam glupa!

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović otvoreno: Svi misle da sam glupa!

Rada Manojlović važi za jednu od najzgodnijih i najuspešnijih pevačica na našoj estradi, ipak iako niže hitove mnogi ne razumeju njen smisao za humor.

Poznata pevačica u intervjuu za "T Now", otvorila je dušu i ispričala kako je ljudi uglavnom smatraju glupom i prostom, jer ne razumeju njen smisao za humor: "Ja sam neko ko se mnogo, mnogo šali… i moje šale razumem samo ja, moja sestra, moj partner i još dvoje, troje meni bliskih ljudi. Za sve ostale ja ispadam nepismena, prosta, glupa… neko ko ne zna kako se pravilno priča, a ja se, u stvari, sve vreme šalim", izjavila je Rada.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.