Anabela ostavila muža zbog prevare?

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela ostavila muža zbog prevare?

Kako piše magazin "Puls", razlog bračnog brodoloma para koji ima i ćerkicu Blankicu je neverstvo Andreja Atijasa, ali i loša finansijska situacija koja ga je zadesila.
Navodno, biznismen je dobio otkaz iz porodične firme i tako zapao u finansijsku krizu, što se odrazilo i na njihov brak.
"Andrej se posvađao sa ocem, pa je dobio otkaz. Tri-četiri meseca je bio bez posla. Izgladili su odnose posle mnogo muke. Pored toga, već neko vreme se viđa s nekom devojkom. Viđen je on i ranije po restoranima i klubovima sa nekim devojkama, ali nikada dvaput s istom. S ovom je drugačije i deluje kao da se zaljubio", piše magazin "Puls".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela Atijas se razvodi, ostavila muža zbog prevare!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2014

Anabela Atijas i Andrej nalaze se pred razvodom, jer je bosanski biznismen navodno prevario. Iako je nedavno izjavila kako se u Srbiju vraća isključivo zbog muzičke karijere, pevačica je saznala za ljubavnu aferu svog supruga i odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Nastavak na Svet plus...

Anabela ostavila muža zbog prevare?

Izvor: Telegraf.rs, 18.Apr.2014

- Andrej se posvađao s ocem, pa je dobio otkaz. Pored toga, već neko vreme se viđa s nekom devojkom. Deluje zaljubljeno - kaže izvor

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.