Prvi TV koraci: Evo kako je izgledala Jovana Joksimović pre 17 godina! (foto)

Izvor: Svet, 17.Jan.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi TV koraci: Evo kako je izgledala Jovana Joksimović pre 17 godina! (foto)

Jovana Joksimović jedna je od najuspešnijih televizijskih voditeljki danas u Srbiji, a karijeru je započela 2001. godine na BK televiziji.
Supruga Željka Joksimovića za razliku od mnogih TV lica nije podlegla plastičnim operacijama, pa lepu voditeljku nije teško prepoznati na slikama od pre gotovo dve decenije.

Ovako je izgledala Jovana(tada se prezivala Janković) pre 17 godina kada je došla na razgovor za posao na TV BK. Imala je samo 18 godina.
 
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Jovana Janković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi TV koraci: Evo kako je izgledala Jovana Joksimović pre 17 godina! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2017

Jovana Joksimović jedna je od najuspešnijih televizijskih voditeljki danas u Srbiji, a karijeru je započela 2001. godine na BK televiziji...Supruga Željka Joksimovića za razliku od mnogih TV lica nije podlegla plastičnim operacijama, pa lepu voditeljku nije teško prepoznati na slikama od pre gotovo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.