Pretty girls: Poslušajte letnji hit Britni Spirs i Igi Azalee

Izvor: Scandal.rs, 03.Maj.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretty girls: Poslušajte letnji hit Britni Spirs i Igi Azalee

Prema preslušanom, ova u najavi ženska himna, pomalo podseća na stariji rad Gven Stefani i njenu pesmu “Hollaback Girl“.



Devojke planiraju i zajednički nastup na dodelama Bilbordovih nagrada, 17. maja.

Na spot ćemo morati još malo da sačekamo, a prema fotkama sa snimanja pevačice su se za na kratko vratile u 80-te godine uz uske farmerke, kratke topove, natapiranu kosu i veliki nakit.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pretty girls: Poslušajte letnji hit Britni Spirs i Igi Azalee

Izvor: Svet, 03.Maj.2015

Britni Spirs i Igi Azalea, udružile su snage i otpevale pravi letnji hit “Pretty Girls“, koji je upravo ugledao svetlost dana.. Prema preslušanom, ova u najavi ženska himna, pomalo podseća na stariji rad Gven Stefani i njenu pesmu “Hollaback Girl“.. . Devojke planiraju i zajednički nastup...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.