Pretty girls: Poslušajte letnji hit Britni Spirs i Igi Azalee

Izvor: Svet, 03.Maj.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretty girls: Poslušajte letnji hit Britni Spirs i Igi Azalee

Britni Spirs i Igi Azalea, udružile su snage i otpevale pravi letnji hit “Pretty Girls“, koji je upravo ugledao svetlost dana.
Prema preslušanom, ova u najavi ženska himna, pomalo podseća na stariji rad Gven Stefani i njenu pesmu “Hollaback Girl“.

Devojke planiraju i zajednički nastup na dodelama Bilbordovih nagrada, 17. maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Na spot ćemo morati još malo da sačekamo, a prema fotkama sa snimanja pevačice su se za na kratko vratile u 80-te godine uz uske farmerke, kratke topove, natapiranu kosu i veliki nakit.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poslušajte kako zvuče Britney Spears i Iggy Azalea u duetu!

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2015, 20:32

Tell me, is it true that these men are from Mars? (foto: Shazam) Odavno se o jednoj saradnji dve zvezde nije pisalo toliko kao o duetu koji su snimile Britney Spears i Iggy Azalea. Pop princeza i jedna od najvećih nada ženskog repa su udružile svoje snage u zaraznoj pesmi Pretty girls koja će,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.