Preminula komičarka En Mira, majka Ben Stilera

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula komičarka En Mira, majka Ben Stilera

Američka glumica i komičarka En Mira preminula je u 86. godini.

Saopštenje o smrti glumice, majke čuvenog komičara Bena Stilera, agenciji AP su poslali njen suprug Džeri Stiler i sin.

U kratkom saopštenju se navodi da je En Mira umrla u subotu.

Džeri Stiler i En Mira su se venčali pre 61 godinu i skoro toliko i zajedno radili, dodaje se u saopštenju.

Par je nastupao u “Ed Salivan šou” kao Stiler i Mira, kao i u mnogim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << drugim programima 60-ih godina prošlog veka.

Mira je glumila i u desetak filmova, među kojima “Fejm” (1980), “Hajvej to hel” (1992), kao i tv serijama – “Sva moja deca”, “Seks i grad”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula glumica En Mira, majka Bena Stilera

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Glumica i komičarka En Mira preminula je u 85. godini. Bila je udata za glumca Džerija Stilera (87), sa kojim je dobila sina, slavnog Bena Stilera...Kako prenose mediji, En je umrla prirodnom smrću...Ona i njen suprug bili su u braku 61. godinu, i često su zajedno nastupali na filmu i u pozorištu....

Nastavak na Blic...

Preminula legendarna komičarka En Mira, majka Bena Stilera

Izvor: Story, 26.Maj.2015, 10:14

Slavna američka komičarka preminula je proteklog vikenda u 85. godini života..En Mira..Omiljena komičarka je sa suprugom Džerijem Stilerom obeležila američku komediju šezdesetih godina, a u svojoj karijeri je Mira osvojila brojne nagrade. Supruga Džerija je uzponala 1953. godine, a u braku su...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.