Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Nikola Kojo i Nina Badrić u predivnoj baladi (video)

Na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici pod rediteljskom palicom Darka Drinovca snimljen je spot za pesmu Ljubav za tebe. Reč je o odavnoj špici filma Stado u kojoj se Nikola Kojo pojavljuje kao redatelj producent i glavni glumac.

A on je poželeo da tu pesmu koju je napisao Dejan Pejović otpeva upravo Nina Badrić.

“Pesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najlepši glas u regionu, ali i glumačkoga dara”, kaže Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Kojo.

I Nina Badrić ima samo reči hvale za legendarnog glumca:

“Izuzetna mi je čast što me je Nikola pozvao da otpevam ovu prekrasnu baladu. Poštujem ga kao izuzetnog glumca, miljenika moje generacije, ali i kao sjajnog čovjeka. Zaista je veliki profesionalac i snimati spot s Nikolom bilo je divno iskustvo.”

Film Stado rediteljski je prvenac kultnog glumca Nikole Koja koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Kultni glumac po prvi put se okušao i kao reditelj satirične komedije Stado koja već ruši rekorde gledanosti. Glumačku ekipu uz Koja čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković i Vojin Ćetković.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.