Poslednji intervju Vlade Divljana: Sećam se vremena kada sam počinjao i kada su nastali Idoli

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji intervju Vlade Divljana: Sećam se vremena kada sam počinjao i kada su nastali Idoli

Poslednji intervju Vlade Divljana u Beču, u Porcelanskoj ulici, gde je nekada živeo Jovan Jovanović Zmaj. U stanu iznad pozorišta prisećao se prvog susreta sa prestonicom Austrije koja ga je fascinirala jednog davnog Božića, kada je nabavljao prve ploče.
Popularni muzičar se prisećao vremena kada je počinjao, prijateljstva sa Zdenkom Kolarom i priče o kuponima koje je Zdenko ispunjavao u Ekspres politici, kada je osvojio usisivač kao nagradu, koji je prodao i kupio gitaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Govorio je o prijateljstvu sa Srđanom Šaperom koje je počelo gimanaziji, o vremenu kada su nastali Idoli, ali i o tome kako su se raspali. U šetnji ulicama Beča, Divljan je govorio o životu u Austriji, o poslovima kojima se bavio, ali i o supruzi Dini i sinovima, kao i zadovoljstvu što je ipak blizu Beograda.


Izvor: RTS.rs
Foto: Printscr

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.