Pometnja u Parovima: Jelena i Čupo se tajno venčali (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Feb.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pometnja u Parovima: Jelena i Čupo se tajno venčali (video)

Učesnici “Parova” ostali su zatečeni snimkom koji im je produkcija emitovala. Naime, tokom jučerašnje emisije “Goli život” stanarima je emitovan prilog sa “tajnog venčanja” bivših učesnika ovog rijalitija – Jelene Golubović i Čupa Kalača.

“Znali smo da ne postoji Hercegovka! Znali smo”, uzvuiknula je Vesna Rivas.

Milomir Marić je rekao učesnicima da je Jelena trudna i da je ona tražila da Čupo izađe iz “Parova” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i da ode u drugu “Ludu kuću” i da se venča, piše alo.rs.

“Što se tiče Jelene, ja znam šta Jelena misli o gospodinu Muhedinu, ali da Čupo pati sve vreme za Jelenom ja sam to znala. Ja sam rekla da kad god legne u krevet on se moli Hercegovki, stalno ponavlja njeno ime… i ja sam znala da je to Jelena. A Jelena njega ne konstatuje. A ova svadba mi je malo sumnjiva, Mariću, a i Vama isto”, rekla je Ružica Veljković.

“Nisam očekivao, ali Ružica je nešto uvek govorila ‘Jelena, Jelena, nema Hercegovke’… Mene ovo iznenađuje. Sve kontam da nije ovo neki stari snimak… Svaka čast ako je to ozbiljno”, komentarisao je “mladencima” Zmaj od Šipova.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SVE SU PREVARILI: Venčali se Jelena Golubović i Čupo Kalač, procurio tajni snimak?

Izvor: Kurir, 24.Feb.2016

Nakon emisije "Goli život", stanari vile Parovi ali i javnost je ostala u čudu...Naime, Milomir Marić tvrdi da su se venčali Čupo Kalač i Jelena Golubović a snimak sa tajnog venčanja pustio je učesnicima rijalitija...Svi su bili iznenađeni, nisu mogli da poveruju kako su ih njih dvoje sve prešli..."Znali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.