Pogledajte presmešno igranje Leonarda DiCapria!

Izvor: Tracara.com, 14.Apr.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte presmešno igranje Leonarda DiCapria!

Snimak Leonarda DiCapria koji igra na festivalu Coachella danas zasmejava svet! Popularni glumac uskoro puni 40 godina, ali to ga ne sprečava da se zabavlja kao tinejdžer. Sa svojom, 19 godina mlađom, devojkom Toni Garrn posetio je popularni festival Coachella, a na koncertu grupe MGMT pokazao je svoje plesno (ne)umeće. Pogledajte urnebesni video koji kruži internetom. P.Ž./Tračara Foto: DailyMail

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Leonardo DiKaprio šokirao fanove svojim neobičnim plesom (Video)

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2014

Glumac Leonardo DiKaprio, koji će ove godine proslaviti 40. rođendan, vikend je proveo sa svojom 21-godišnjom devojkom Toni Garn na muzičkom festivalu Coachella, gde je pokazao svoj energični ples.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.