Pogledajte Ritu Oru u zavodljivom plesu (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Avg.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Ritu Oru u zavodljivom plesu (video)

Pevačica Rita Ora postavila je video na instagram profil kojim je najavila skori izlazak spota za duetsku pesmu sa Krisom Braunom.

Duetska pesma Body on me, je treći singl sa dugo najavljivanog drugog albuma popularne pevačice, a pre njega Rita je objavila i duet sa koleginicom Igi Azaleom Black widow.

A video posted by Rita Ora (@ritaora) on Aug 4, 2015 at 9:31pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pogledajte Ritu Oru u zavodljivom plesu (video)

Izvor: Svet, 09.Avg.2015

Pevačica Rita Ora postavila je video na instagram profil kojim je najavila skori izlazak spota za duetsku pesmu sa Krisom Braunom.. Duetska pesma Body on me, je treći singl sa dugo najavljivanog drugog albuma popularne pevačice, a pre njega Rita je objavila i duet sa koleginicom Igi Azaleom Black...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.