“Pinkove zvezde”: Oni su prošli dalje

Izvor: Svet, 24.Maj.2015, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pinkove zvezde”: Oni su prošli dalje

Deseto veče trećeg kruga “Pinkovih zvezda” predstavilo je najbolje i najtalentovanije takmičare. Novi krug doneo je nova pravila pa se tokom večeri smenjivalo pet grupa po četiri pevača koji su se međusobno nadmetali.
Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski.
Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.
U Finalnom obračunu su pobedili: Nikola Nikolić, Teodora Toković, Nemanja Maksimović, Dejvid Stojkov i Tijana Cogoljević.
Direktno dalje ide Renata Lovasova. U baražu su se našle Tijana Cogoljević i Tijana Avramović, dok je Andrijana Stojanović ispala.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Pinkove zvezde”: Oni su prošli dalje

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2015

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski...Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih...U...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.