Petar Kapisoda: Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Kapisoda: Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Jedan od najboljih rukometaša Crne Gore Petar Kapisoda od pre dve godine je direktor Uprave za sport prestonice i muške rukometne ,,A” reprezentacije.
Za crnogorski portal MNEmagazin Kapisoda je kazao da život živi punim plućima, a u ljubavi, kada pogleda unazad, najviše je voleo one devojke koje su umele da ga nasmeju do suza i otkriva šta žena treba da poseduje da bi osvojila njegovo srce?
“U ljubavi, pre svega, insistiram na lojalnosti, a na pitanje šta žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << treba da ima da bi osvojila moje srce, kad pogledam unazad, najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza.”
U brak kao instituciju Petar ne veruje previše.
“Iskreno, iako mislim da svi mi tamo negde imamo savršeno kompatibilnu polovinu, kad pogledam oko sebe u većini slučajeva vidim brakove koji pucaju po svim šavovima. Nekako je i vreme drugačije, prioriteti su sasvim drugi u odnosu na one pre 20-30 godina. Žene su postale nezavisnije, sve je manje ljubavi, a sve više interesa.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.