Petar Kapisoda: Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Kapisoda: Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Za crnogorski portal MNEmagazin Kapisoda je kazao da život živi punim plućima, a u ljubavi, kada pogleda unazad, najviše je voleo one devojke koje su umele da ga nasmeju do suza i otkriva šta žena treba da poseduje da bi osvojila njegovo srce?

“U ljubavi, pre svega, insistiram na lojalnosti, a na pitanje šta žena treba da ima da bi osvojila moje srce, kad pogledam unazad, najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza.”

U brak kao instituciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Petar ne veruje previše.

“Iskreno, iako mislim da svi mi tamo negde imamo savršeno kompatibilnu polovinu, kad pogledam oko sebe u većini slučajeva vidim brakove koji pucaju po svim šavovima. Nekako je i vreme drugačije, prioriteti su sasvim drugi u odnosu na one pre 20-30 godina. Žene su postale nezavisnije, sve je manje ljubavi, a sve više interesa.”

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Petar Kapisoda: Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Izvor: Svet, 29.Mar.2015

Jedan od najboljih rukometaša Crne Gore Petar Kapisoda od pre dve godine je direktor Uprave za sport prestonice i muške rukometne ,,A” reprezentacije.. Za crnogorski portal MNEmagazin Kapisoda je kazao da život živi punim plućima, a u ljubavi, kada pogleda unazad, najviše je voleo one devojke...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.