Panika na Farmi: Žika se borio sa zmijom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika na Farmi: Žika se borio sa zmijom! (video)

Visoke temperature izmamile su zmije, pa je danas na imanju u Lisoviću nastala opšta panika.

Naime,na najpoznatijem imanju u regionu, u gazdinoj kući pojavila zmija od oko dva metra, a ovonedeljni gazda Žika Viva Romana jurio ju je žaračem.

On zmiju nije uspeo da uhvati jer mu se izmigoljila, a farmeri su se poprilično naježili od scene u prostoriji u kojoj spava jedan od njih.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika na Farmi: Žika se borio sa zmijom! (video)

Izvor: Svet, 18.Jun.2016

Visoke temperature izmamile su zmije, pa je danas na imanju u Lisoviću nastala opšta panika.. Naime,na najpoznatijem imanju u regionu, u gazdinoj kući pojavila zmija od oko dva metra, a ovonedeljni gazda Žika Viva Romana jurio ju je žaračem.. On zmiju nije uspeo da uhvati jer mu se izmigoljila,...

Nastavak na Svet...

Farma 7: Zadruga i Proka zgroženi - Svađe, zmije i štroka! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2016

U rijalitiju Farma 7 vlada potpuno rasulo. a Zadruga i Proka sazvali su hitan sastanak kako bi malo učesnike dozvali pameti...Naime, juče se zbog veoma visoke temperature u gadinoj kući na Farmi pojavila zmija dugačka oko dva metra, a ovonedeljni gazda Žika pokušao je da žaračem ubije. Ipak,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.