PROGOVORILA I ONA: Bosanka koju krive za razvod Anđeline i Breda se RAZBESNELA i poručila OVO! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA I ONA: Bosanka koju krive za razvod Anđeline i Breda se RAZBESNELA i poručila OVO! (FOTO)

Engleskinja bosanskog porekla, 48-godišnja Arminka Helić, navodno je glavni krivac za razvod Breda Pita i Anđeline Džoli, sa kojom je glumica veoma bliska, naveli su britanski mediji.

Arminka Helić je inače lobistkinja za Srebrenicu, kao i članica Gornjeg doma lordova Velike Britanije, a britanski mediji prvi su je optužili za razlaz slavnog holivudskog para.

Foto: Profimedia/Alamy

S druge strane, Helićevoj se nimalo nije svidelo ono što mediji pišu o njoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa se besno oglasila na tu temu i na svom Tviter nalogu objavila post u kojem je citat Pape Franje, koji kaže: "Novinarstvo zasnovano na traču i lažima je vrsta terorizma".

Pope Francis: journalism based on gossip and lies a form of terrorism https://t.co/3vbkGuQWNA

— Arminka Helic (@arminkahelic) September 23, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srebrenicom isprala mozak Anđelini!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2016, 05:00

Anđelina Džoli predala papire za razvod od Breda Pita! Ova vest je brže od svetlosti obigrala planetu, uz objašnjenje da je holivudska diva kao glavni razlog okončanja braka s jednim od najpoželjnijih glumaca današnjice navela nepomirljive razlike. Istovremeno je zatražila starateljstvo nad njihovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.