PREKINULA EMISIJU: Prijovićka UPALA na kratko u Amidži šou i... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULA EMISIJU: Prijovićka UPALA na kratko u Amidži šou i... (VIDEO)

Stigla u pratnji.

Pevač Aco Pejović je danas proslavio 45. rođendan, pa su mu tim povodom napravili iznenađenje u emisiji "Ami Dži šou".

Dok je on pričao o drugim stvarima, njegova koleginica se pojavila sa tortom, a pratila je muzika. U pitanju je Aleksandra Prijović, sa kojom je nedavno snimio duet.

Aco se oduševio ovim gestom, pa se duvanju svećice pridružio i trubač Dejan Petrović.

Prijovićka je potom dobila zadatak od voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ognjena Amidžića. On je Aleksandri zadao zadatak da za manje od minut nabroji dest pesama jedne njene koleginice, a ako u tome ne uspe, on je smućkao neobičan koktel u kom se, između ostalog nalazio i sok od borovnice, kao i paradajz sok. Kako je Aleksandra uspešno odradila zadatak, ona nije morala da popije to, ali je zato Ognjen na eks ispio ovaj bućkuriš.

- E pio sam svašta, ali ovo je odvratno. Otrovaću se - rekao je Amidžić koji se nije nadao da će on morati da popije jezivi koktel koji je sam smućkao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.