PIJANA VOZILA TUĐ AUTO: Katarinu Živković jurila policija u Dubaiju

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANA VOZILA TUĐ AUTO: Katarinu Živković jurila policija u Dubaiju

Katarina Živković je pre par nedelja boravila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je zbog nepropisne vožnje i alkohola jurila policija.

Ona je u zoru posle jedne burne noći vozila tuđi automobil, da bi je potom zaustavila policija zbog prebrze vožnje u alkoholisanom stanju.

Ona je na sreću uspela da se izvuče samo sa novčanom kaznom od 800 evra.

"Katarina je zbog tezge koju je imala ugovorenu otišla u Dubai. Jedno veče je izašla sa društvom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << restoran gde su se prilično zapili. Iako auto nije bio njen, ona nije marila za to, pa je društvo provozala po gradu, većom brzinom od dozvoljene. Ubrzo je zaustavila policija i usledio je alko-test", kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je dobila kaznu od 800 evra, koju je morala da plati dok ne napusti državu, piše Alo.

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Pod gasom" divljala po Dubaiju?!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015

Pevačica Katarina Živković vozila tuđi auto pod dejstvom alkohola u Ujedinjenim Arapskim Emiratima!..Katarina Živković boravila je pre dve nedelje u Dubaiju, gde je imala zakazanu tezgu. Jedno veče izašla je sa društvom u restoran i popili su, a Kaća je sela za volan tuđeg automobila. Provozala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.