PAPARACO: Pogledajte sa kim flertuje Slaven Došlo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Pogledajte sa kim flertuje Slaven Došlo! (FOTO)

Snimljen u popodnevnim časovima!

Mladi i šarmantni glumac Slaven Došlo snimljen je u popodnevnim časovima pored Save, dok je uživao u kratkom predahu od obaveza i letnjih vrućina. Novi idol mladih rekreirao se vozeći bicikl, a zatim je napravio pauzu kako bi se rashladio Imlekovom Flert kafom. Telefon nije ispuštao iz ruke, a zagonetni osmeh na njegovom licu nagovestio je da su poruke koje mu stižu i te kako zanimljivog sadržaja.

Šta je učinio sebi? Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Vojne akademije" šokirala novim imidžom!

Iako je njegov emotivni status i dalje pod velom tajne, očigledno je da miljenik publike, a naročito lepšeg pola, ovog vrelog leta uživa u flertu. Ko zna, možda će mu autorka misterioznih poruka sledeći put praviti društvo u vožnji bicikla!

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on Jun 23, 2017 at 11:41am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Paparazzo: Sa kim flertuje Slaven Došlo?

Izvor: Tracara.com, 11.Avg.2017

(foto: Facebook) Talentovani mladi glumac Slaven Došlo snimljen je u popodnevnim časovima pored Save, dok je uživao u kratkom predahu od obaveza i letnjih vrućina. Zvezda serije “Vojna Akademija” i filma “Pored mene”, nakon višesatne vožnje bicikla napravio je malu pauzu kako bi se rashladio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.