Ovo je novi imidž Jelene Karleuše!

Izvor: Poznati.info, 28.Maj.2012, 05:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi imidž Jelene Karleuše!

Pop Diva nije izdržala pa je sve svoje nestrpljive fanove počastila jednom fotkom sa novog albuma.

Jelena Karleuša najavila je izlazak svog dugo očekivanog CD-a za početak juna. Ona je već odradila set fotografija koje će pratiti promociju novih hitova. Kako su je fanovi na fejsbuku danima molili da im premijerno pusti neku od pesama ili fotografija, JK je rešila da im izađe u susret. Tokom jučerašnjeg dana na fejsbuk je zakačila jednu fotku na kojoj izgleda bolje nego ikada. Da li vam se dopada Jecin novi imidž?

J. M
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi imidž Jelene Karleuše

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Maj.2012

Deseti studijski album 'Diva' Jelene Karleuše naći će se u prodaji 11.  juna u izdanju izdavačke kuće 'City Records', a pevačica je u nedelju putem svog oficijelnog sajta Karleusa.com predstavila i prvu fotografiju iz kampanje koja će pratiti njen jubilarni album. Kao što smo već pisali, Jelena...

Nastavak na CrveniTepih.com...

JK trbušnjacima promoviše novi album (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2012

Jelena Karleuša objavila provokativnu fotografiju kojom najavljuje izlazak novog albuma, koji će se pojaviti 11. juna

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.