JK trbušnjacima promoviše novi album (FOTO)

Jelena Karleuša objavila provokativnu fotografiju kojom najavljuje izlazak novog albuma, koji će se pojaviti 11. juna

  • 4

Jelena Karleuša će za nekoliko nedelja promovistati svoj deseti studijski album „Diva“, a promocija je već uveliko počela. Popularna pevačica je na svom Fejsbuk nalogu postavila provokativnu fotografiju na kojoj dominiraju stomačni mišići i grudi.

Osim trbušnjaka, Jelena ima kožni prsluk, mrežne iscepane čarape i obilje tetovaža.  Komentari na popularnoj društvenoj mreži su mahom pozitivni.Da se folk zvezda ozbiljno posvetila radu na novom albumu svedoči informacija koji su preneli mnogi mediji, a to da je JK završila u bolnici zbog iscrpljenosti. 

(Telegraf.rs/24sata.hr/foto: Jelena Karleuša Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • so bad

    28. maj 2012 | 22:57

    samo silikoni i photoshop..

  • sasa

    29. maj 2012 | 03:58

    "Zasto ima tako veliki nos", zato sto je u Cedinoj stranci, zasto je pala u nesvest ? Zato sto je bila u Cedinoj stranci, a zasto pljujete po Cedi, zato sto je nar..... Jednoga dana ce nas JK iznenaditi, osvanut ce fotografija kako jase ogroman vibrator na pedale, jede svezu "kaku" i pokusava dfa sastavi prostoprosirenu recenicu. Zakasnila je sa prezentacijom SNS sprema anti kampanju na dan koji je ona odabrala, zele da joj poruce: Ne cackaj lava dok spava i sada ce jeleni iz dupeta viriti praziluk, a djiber joj nece kupovati CD !

  • AstroDream

    28. maj 2012 | 20:49

    Sto ima dobru tetovazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA