Ovaj trik sa hajlajterom je toliko savršen da ćete poželeti da ga koristite svakog dana

Izvor: Svet, 12.Dec.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj trik sa hajlajterom je toliko savršen da ćete poželeti da ga koristite svakog dana

Hajlajter je jedna od najlepših i najkorisnijih stvarčica u vašem kozmetičkom neseseru, bar ako znate da ga ispravno koristite. Oni nam dolaze u tečnom, krem ili puderastom obliku i uglavnom imaju odsjaj u srebrnim, zlatnim ili roze nijansama. 
Foto: Guliver/Getty Images
Glavna funkcija hajlajtera je da doda malo glam “šmeka” u vaš svakodnevni mejkap i da dodatno naglasi deo lica koji želite, ali bitnu ulogu igra i u konturisanju.

Kada koristite ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svetlucavi, divni proizvod važno je da se vodite pravilom “manje je više”, da ga prilagodite prilici i da ga ne stavljate na masnije delove lica. Isto tako, nikada ne zaboravite da se on nanosi onda kada ste već gotovo završili sa procesom šminkanja i matirali čitavo lice.
Foto: Guliver/Getty Images
 Hajlajter se nanosi prstima ili profesionalnim četkicama, a nikada se ne nanosi na deo lica koji smatrate “nesavršenim”. Dakle, “zabranjen” je na podočnjacima, mestima gde imate bubuljice, obrazima ispod podočnjaka…
 Pročitajte i… Najpoznatiji svetski šminkeri otkrili su genijalan trik sa tečnim puderom

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najluđa noć bi zaista trebalo da bude posebna, uz ovaj make-up će i biti

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Dec.2016

Šminka je, priznaćete, ono što prvo primetimo na devojci, drugarici, sestri… Osim toga šta je obukla, najpre prokomentarišemo njen mejkap i ono čime je svoj izgled dodatno upotpunila. To radimo skoro svakodnevno, ali uoči novogodišnje noći čak i preterano. Guliver/Getty Images Sa drugaricama...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.