Ono što te ne ubije… Nakon seks skandala i optužbi za preprodaju kokaina vraća se na scenu!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono što te ne ubije… Nakon seks skandala i optužbi za preprodaju kokaina vraća se na scenu!

Izgleda da su teška vremena konačno iza Tulise Kontostavlos, pevačice poznate između ostalog po mestu sudije u britanskom “X Factoru”, porno-filmu koji je objavio njen bivši dečko i naposletku prodaji kokaina novinaru koji ju je snimao.
Ona se vraća na scenu i novim singlom želi ponovo da osvoji britanske top liste.
U novom spotu “Living without you” Tulisa izgleda provokativnije nego ikada pre.
Izazovna pevačica u seksi vešu izvodi vratolomnu koreografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i pokazuje telo koje je dovela do perfekcije napornim vežbanjem.
“Ispostavilo se da sam totalni zaluđenik za fitnes. Jednom kad sam počela da vežbam više nisam mogla da prestanem”, izjavila je 26-godišnja zvezda koja ne skida osmeh sa lica nakon što je oslobođena svih optužbi za prepordaju kokaina.


Izvor: Pulsonline
Foto:

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.