Odličan tandem: Dženifer i Bredli opet zajedno

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan tandem: Dženifer i Bredli opet zajedno

Film Joy (Džoj) čije je snimanje nedavno završeno, ponovo će na platnu sastaviti Dženifer Lorens i Bredlija Kupera.

U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert De Niro te Virdžinija Medsen.

Inspirisan istinitom pričom, film Joy, donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u nameri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu porodicu – uprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Džoj uspeva u svom naumu i postaje osnivačica carstva vrednog milijarde dolara, transformišući time vlastiti žiot, ali i živote članova familije.

Ovo je već četvrti filmski projekt u kojem ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume. Prethodno su sarađivali na filmovima “Serena”, “U dobru i u zlu” i “Američki varalice”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer i Bredli: Odličan tandem u filmu »Džoj«

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2015, 08:15

Film „Džoj“ čije je snimanje nedavno završeno, ponovo će na platnu sastaviti Dženifer Lorens i Bredlija Kupera...U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert De Niro te Virdžinija Medsen...Inspirisan istinitom pričom, film“Džoj“, donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.