Ode mast i propast: Miševi mu pojeli 500 evra ušteđevine

Izvor: Svet, 27.Nov.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode mast i propast: Miševi mu pojeli 500 evra ušteđevine

Građevinski radnik star 55 godina iz Nove Varoši kaže da su mu miševi izgrizli pet novčanica od po 100 evra, koje je sakrio ispod ćilima u spavaćoj sobi.
Taj novac je, kako kaže, čuvao za “crne dane”.
“Oštećene novčanice sam pronašao nekoliko metara dalje. Miševi su ih dovukli do rupe koju su napravili u podu sobe. Prvo sam pomislio da sam pokraden, ali, na svu sreću, nisam brzopleto reagovao i zvao policiju”, rekao je on za Naše novine.
Nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se da će uspeti bar delimično da “izvadi” štetu jer su miševi samo 100 evra potpuno pojeli, a preostalih 400 oštetili. Nevolja je, međutim, što u Novoj Varoši nijedna poslovna banka i menjačnica ne menja oštećene novčanice za nove, pa će morati da ide 80 kilometara do Užica, piše list.
Izvor i foto: 021.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.