OTKRIVENO! Bojana Ristivojević u vezi sa bivšim dečkom Ane Nikolić!

Izvor: Svet, 14.Avg.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO! Bojana Ristivojević u vezi sa bivšim dečkom Ane Nikolić!

Bojana Ristivojević dugo je krila svoj emotivni život. Kako piše Telegraf, seksi plavuša u vezi je sa Milinkom Mikicom Filipovićem, zgodnim beogradskim biznismenom. Njih dvoje su već neko vreme zajedno i više ne žele da se kriju.


A post shared by Jelena Sekulović (@_s_jelena_) on Aug 14, 2017 at 11:26am PDT


Inače, Mikica je vlasnik nekoliko striptiz barova u Beogradu, a u tabloidima se prvi put pojavio zbog veze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Anom Nikolić. Pop zvezda je grejala postelju ovog beogradskog plejboja samo tri meseca nakon čega su raskinuli.

Oni koji ga poznaju kažu da je Mikica pristojan i izuzetno vaspitan mladić, te nije čudo što je Bojana pala baš na njega.
SvetSvet, Facebook, instagram
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OTKRIVENO Bojana Ristivojevic u vezi sa bivsim deckom Ane Nikolic

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2017

Bojana Ristivojević dugo je krila svoj emotivni život. Kako piše Telegraf, seksi plavuša u vezi je sa Milinkom Mikicom Filipovićem, zgodnim beogradskim biznismenom. Njih dvoje su već neko vreme zajedno i više ne žele da se kriju...Inače, Mikica je vlasnik nekoliko striptiz barova u Beogradu,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.