Novi poslovni planovi: I Tanja Savić ulazi na Farmu? (video)

Izvor: Svet, 28.Jul.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poslovni planovi: I Tanja Savić ulazi na Farmu? (video)

Pričali su da je završila sa karijerom, a ona kuje nove poslovne planove i ulazi na Farmu!
Kada je pre par meseci, usled afere sa jednim prijateljem, koji je izneo neke stvari o njenom životu i braku u javnost, Tanja Savić sa porodicom odputovala u Australiju, svi su tvrdili da se nikada više neće vratiti i da je njena karijera završena. Međutim, stvari koje su usledile, desile su se baš onako kako se niko nije nadao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Tanja se pre mesec dana vratila u Srbiju sa porodicom i radi punom parom. Pored nastupa, kojih ima dosta, ona priprema i novu pesmu, a dok ne izađe ista, Tanja je odlučila da publiku počasti remiksom pesme “Ginisov rekord”, koju su radili autorski tandem Marko Đurašević Mahoni i Jovan Peurača.
Tanja je sa ovom pesmom učestvovala na Grandovom festivalom I osvojila visoko četvrto mesto. Pored svega toga, ovih dana su sve glasnije i priče da će Tanja biti jedna od učesnica “Farme”, pa će se nova pesma verovatno pojaviti dok pevačica bude u pomenutom rijaliti programu, obzirom da njen tim saradnika misli da bi to mogao da bude pun pogodak.
Dok se sve to nerealizuje, publika će moći da uživa u remiksu pesme “Ginisov rekord”, koju Vam predstavljamo!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima nove poslovne planove: Tanja Savić ulazi na Farmu? (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015

Pričali su da je završila sa karijerom, a ona kuje nove poslovne planove i ulazi na Farmu!..Kada je pre par meseci, usled afere sa jednim prijateljem, koji je izneo neke stvari o njenom životu i braku u javnost, Tanja Savić sa porodicom odputovala u Australiju, svi su tvrdili da se nikada više neće...

Nastavak na Scandal.rs...

I Tanja Savić ulazi na Farmu?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015

Tanja Savić pre mesec dana vratila se sa porodicom u Srbiju i radi punom parom...Iako su joj mnogi predviđali kraj muzičke karijere, pevačica je odlučila da snimi novi album, a sve su glasnija šuškanja i da će od jeseni biti jedan od stanovnika imanja u Lisovićima...Tanjina nova pesma verovatno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.