Nova romansa? Lidija Vukićević i Slobodan Beštić u vrelom zagrljaju!

Izvor: Svet, 28.Jul.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova romansa? Lidija Vukićević i Slobodan Beštić u vrelom zagrljaju!

Lidija Vukićević redovno obaveštava pratioce na Instagramu o svojim aktivnostima, a ovog pouta malo je zbunila fanove kada je postavila fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju kolege Slobodana Beštića. Ipak, nije ono što su mnogi pomilsili. Naime, glumica je objasnila da je u pitanju novi film na kom rade.
Lidija Vukićević je u braku sa bivšim fubalerom Mitrom Mrkelom sa kojim ima dva sina, a ova fotografija predstavlja najavu za film čija bi premijera trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da bude u oktobru.
“Ljubavni ples. Moj partner Sloba Beštić”, napisala je Lidija u opisu fotografije koju je objavila.
Beštić jeprivukao veliku pažnju javnosti kada je fotografisan bez majice na kiši. Može se reći da je ova fotografija skoro “srušila” internet.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova romansa? Lidija Vukićević i Slobodan Beštić u vrelom zagrljaju!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2016

Lidija Vukićević redovno obaveštava pratioce na Instagramu o svojim aktivnostima, a ovog pouta malo je zbunila fanove kada je postavila fotografiju na kojoj se nalazi u zagrljaju kolege Slobodana Beštića. Ipak, nije ono što su mnogi pomilsili. Naime, glumica je objasnila da je u pitanju novi film...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.