Njegov talenat je čitanje misli: Žika ostao bez teksta zbog ovog takmičara (video)

Izvor: Svet, 28.Mar.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegov talenat je čitanje misli: Žika ostao bez teksta zbog ovog takmičara (video)

“Znate li onaj osećaj kada se nešto neobično desi, iznenada? U prevodu – šta bi bilo kad bi bilo. Ja sam našao način kako da izazovem taj osećaj”, napravio je takmičar adekvatnu uvertiru, a onda Srđanu Žiki Todoroviću dao obimnu knjigu iz koje je trebalo da odabere jednu jedinu reč.
Kamere su zabeležile da je Žika odabrao reč “telefon”, što je, na kraju, pogodio i takmičar, zbog čega su bili šokirani svi u studiju.
Osim njega, članovima žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << predstavili su se vrhunski imitatori, pevači, plesači i svi oni u čijim ste nastupima uživali prethodnih meseci, a ko će imati najviše sreće i obezbediti prolazak u narednu fazu takmičenja saznajte u četvrtak u 21:30h na Televiziji Pink!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ja imam talenat: Čovek koji čita misli otkriće Žikinu tajnu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2017

U novoj emisiji Ja imam talenat predstaviće se još jedan čovek koji čita misli i koji će otkriti tajnu člana žirija Srđana Žike Todorovića...Nakon spektakularne emisije Ja imam talenat u kojoj je David Rao šokirao svojim umećem čitanja misli, članovima žirija ponovo se predstavio još...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.