Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija Jovanović obeležila veliki uspeh skupocenim poklonom (foto)

Nikolija Jovanović uskoro će postati mama, ali ne zapostavlja ni karijeru, pa se tako na Instagramu pohvalila velikim uspehom.

Naime, ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila da je njena poslednja pesma “Niko kao mi” preslušana više od tri miliona puta.

Ono što je upečatljivo na fotografiji je komad nakita koji Nikolija nosi, a fanovi su joj čestitali na uspehu i poželeli sve najbolje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nikolija Jovanović obeležila veliki uspeh skupocenim poklonom (foto)

Izvor: Svet, 21.Avg.2016

Nikolija Jovanović uskoro će postati mama, ali ne zapostavlja ni karijeru, pa se tako na Instagramu pohvalila velikim uspehom.. Naime, ona se na svom profilu na Instagramu pohvalila da je njena poslednja pesma “Niko kao mi” preslušana više od tri miliona puta.. Ono što je upečatljivo na fotografiji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.