Nataša posle razvoda lepša nego ikad: Evo sa kim i kako provodi prve dane kao slobodna žena! (video)

Izvor: Svet, 29.Mar.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša posle razvoda lepša nego ikad: Evo sa kim i kako provodi prve dane kao slobodna žena! (video)

Domaća javnost i dalje ne prestaje da bruji o razvodu pop zvezde Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića. Gotovo sve interesuje na koji način lepa pevačica provodi dane otkako je odlučila da se razvede od bivšeg sportiste, zbog čega ju je ekipa emisije “Paparaco lov” sačekala ispred stana na Dedinju i uspela svojim kamerama da zabeleži jedan njen običan dan.
Iako su mnogi mislili da lepa Nata sunčane dane u srpskoj prestonici provodi u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << novog muškarca, ona se ne odvaja od trudne sestre Kristine i bliske prijateljice, sa kojima je divan prolećni dan provela u centru Beograda.
Posle ručka, dve plavuše i jedna brineta uhvaćene su u šetnji Knez Mihailovom ulicom, posle čega su otišle na Dorćol, gde su popile kafu u bašti jednog kafića.
Zgodna pevačica u mrežastim čarapama i kratkoj crnoj haljini mamila je uzdahe prolaznika, a onda je tako skocana otišla na Banovo Brdo kako bi pokupila ćerkicu Hanu iz škole.
Čim je školsko zvono označilo kraj poslednjeg časa, Nata i Hana vratile su se na Dedinje, gde inače žive, a pre nego što su otišle u svoj topli dom, otišle su na večeru u jedan tamošnji restoran.

Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE RAZVODA Evo šta Nataša Bekvalac radi kao slobodna žena

Izvor: Blic, 29.Mar.2017

Pevačica Nataša Bekvalac i zvanično je razvedena od Ljube Jovanovića sa kojim je bila u braku dve godine...Nataša je odmah pošto je podnela papire za razvod, otišla sa ćerkom Hanom u Pariz. Kada se vratila, potpisala je papire za razvod...Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Natašu nedugo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.