Najgore plastične operacije ikada! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgore plastične operacije ikada! VIDEO

U današnje vreme, žene koje su nezadovoljne svojim fizičkim izgledom, sve češće se odlučuju na estetske zahvate.

Kako bi se dopale jačem polu ili jednostavno bile zadovoljnije sobom, odlučuju se na korekcije svojih delova tela kojim su nezadovoljni. Glavni trend u današnje vreme je korekcija usana ili grudi, ali šta se dogodi ukoliko preterate ili ukoliko estetski zahvat ne krene po planu. Pojedine svetske zvezde, lično su se uverile, da im je plastična operacija uništila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << živote, te da su potpuno izgubile svoj identitet.

Pogledajte 16 najgorih plastičnih operacija ikada, te dobro razmislite još jednom ukoliko ste se odlučili za neki estetski zahvat.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.