NATAŠA OSTAVILA ĆAZIMA!

Izvor: Kurir, 08.Sep.2011, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA OSTAVILA ĆAZIMA!

Sada je stvarno kraj! Pevačica Nataša Bekvalac raskinula je jednomesečnu vezu s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem zvanim Feliks, saznaje Kurir. Lepa Nata je pre nekoliko dana odlučila da ovu ljubavnu romansu okonča jer joj je svega preko glave, a jedan od glavnih razloga, kako navode naši dobro obavešteni izvori, jeste to što je Feliks oženjen!

Sada je stvarno kraj!

Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nataša Bekvalac raskinula je jednomesečnu vezu s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem zvanim Feliks, saznaje Kurir. Lepa Nata je pre nekoliko dana odlučila da ovu ljubavnu romansu okonča jer joj je svega preko glave, a jedan od glavnih razloga, kako navode naši dobro obavešteni izvori, jeste to što je Feliks oženjen!

- Nataša je na svojoj koži osetila šta znači kada ti jedna žena rasturi brak, pa je iz tog razloga rešila da prekine vezu sa Ćazimom, koji sa Petritom ima troje dece - kaže jedan Natin prijatelj blizak našem listu i dodaje:

- Telefonom mu je saopštila da se razilaze i da je među njima gotovo!

Pop pevačica je od samog početka veze veoma patila, jer je trpela strašan pritisak sa svih strana. Pored toga što su Natini roditelji, prijatelji i celokupno okruženje bili nezadovoljni njenim izborom partnera, jedna od naših najpopularnijih pevačica dobijala je i preteće poruke i pisma, u kojima su joj jasno stavljali do znanja da će je linčovati zbog toga što je u ljubavi sa Albancem.

Sve to nateralo ju je da dobro razmisli šta radi, pa je pre nekoliko dana rešila da okonča vezu koja je mesec dana bila medijska tema broj jedan od Vardara pa do Triglava.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raskinuli Nataša i Ćazim!

Izvor: Svet, 08.Sep.2011

Pevačica Nataša Bekvalac raskinula je jednomesečnu vezu s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem zvanim Feliks.. Kako saznaje Kurir, lepa Nata je pre nekoliko dana odlučila da ovu ljubavnu romansu okonča jer joj je svega preko glave, a jedan od glavnih razloga, kako navode naši dobro obavešteni...

Nastavak na Svet...

Nataša ostavila Ćazima!

Izvor: S media, 08.Sep.2011

Pevačica Nataša Bekvalac raskinula je jednomesečnu vezu s kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem zvanim Feliks!..Lepa Nata je pre nekoliko dana odlučila da ovu ljubavnu romansu okonča, jer joj je svega preko glave, a jedan od glavnih razloga, jeste to što je Feliks oženjen!..- Nataša je...

Nastavak na S media...

Nataša ostavila Ćazima dok se ne razvede!

Izvor: medio.rs, 08.Sep.2011

Pevačica Nataša Bekvalac okončala jednomesečnu vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Nastavak na medio.rs...

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Izvor: Domino Magazin, 09.Sep.2011, 00:27

Nataša šutnula Ćazima, Maja Uzelac privedena zbog Twittera, a neki idioti vole devedesete....Nataša šutnula Ćazima..Izgleda da nema ništa od istorijskog pomirenja Srba i Albanaca, pošto je Nataša šutnula Ćazima. Pevačica Nataša Bekvalac raskinula je jednomesečnu vezu sa kontroverznim biznismenom...

Nastavak na Domino Magazin...

Nataša: Sve mi je gore i gore!

Izvor: S media, 09.Sep.2011

Kako ovih dana kruže glasine, Nataša Bekvalac rešila je da raskrsti sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem jer je on oženjen, a i njoj je izgleda dosta slušanja silnih tračeva!..Novosadska atraktivna pevačica Nataša Bekvalac iz jednog problema ulazi u sledeći. Od trenutka kada je upoznala...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.