NATAŠA BEKVALAC: HOĆE DA MI VADE UTROBU ZBOG ĆAZIMA!

Izvor: Kurir, 09.Sep.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC: HOĆE DA MI VADE UTROBU ZBOG ĆAZIMA!

Frka zbog Albanca. Nataša Bekvalac otvorila je dušu za Kurir i opisala sve nedaće koje su je zadesile otkad je objavljena informacija da je u vezi s biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom.

Frka zbog Albanca.

Nataša Bekvalac otvorila je dušu za Kurir i opisala sve nedaće koje su je zadesile otkad je objavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << informacija da je u vezi s biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom.

* Šta imaš da kažeš o Ćazimu i sebi?

- Bila sam u šoku kad sam čula da sam u vezi sa čovekom koga skoro da ne poznajem! U prvom trenutku se nisam obazirala, jer sam navikla na tračeve, ali kad sam videla kakve razmere sve to poprima zbog mog nereagovanja, odlučila sam da ovo bude intervju u kojem ću objasniti ono što ljude definitivno interesuje.

* U kakvim si zaista odnosima s Feliksom?

- Mi smo poznanici, i to je sve, jer za neki bliži odnos, prijateljski, trebalo bi da prođe vreme.

* Upoznali ste se u Poreču?

- Da. Nisam znala koje je vere, ni čime se bavi, pošto ljude, kada ih upoznajem, ne pitam takve stvari. Domaćini su mi bili moji prijatelji, a Ćazim je njihov prijatelj. Ono što je najdegutantnije od svega, a o čemu se pisalo, jeste da su tamo bili njegova žena i njihovo dvoje dece.

* Izlazili ste zajedno, o čemu svedoči i vaša zajednička fotografija...

- Stvarno ne vidim zašto je ta fotografija izazvala toliku buru, jer je samo jedna od milion koje imam s raznim ljudima.

* Snimili su te i na Feliksovoj jahti „Megaladona“...

- Zajedno s prijateljima, prihvatila sam poziv za doručak kod Ćazima na jahti. Nas petnaestoro je bilo na brodu tada.

* Ćazim je rekao za Kurir da dosta toga znamo o tebi i njemu. Šta kažeš na to?

- Ne znam šta je hteo time da kaže, ali mislim da malo slabije govori srpski jezik i da je to pogrešno protumačeno.

* Kako je on reagovao na pisanja o vašoj vezi, koju ti demantuješ?

- Uopšte nije znao kolika je moja popularnost u Srbiji. Bio je iznenađen. Nisam u svakodnevnoj komunikaciji s njim, ali znam da njemu, a i njegovoj porodici, uopšte nije prijatno.

* Doživela si neprijatnosti zbog toga?

- Ovo što sam ja doživela je prestrašno! Stižu mi preteće poruke, pozivi, pisma...

* Kakve poruke?

- Pišu da će me zaklati, da će mi izvaditi utrobu, matericu, da ću završiti u kanalu...

* Jesi li to prijavila policiji?

- Ne, jer sam se bojala da ću, ako to uradim, još više biti dočekivana na nož.

* Plašiš li se da bi neko mogao da ti naudi kada te vidi na ulici?

- Nije mi prijatno, ali ne želim da uđem u tu vrstu paranoje.

* Unajmićeš obezbeđenje?

- Iako su me neki vrlo ozbiljni ljudi zvali i predložili mi to, ipak neću, jer bih tada postala rob sopstvene ličnosti, popularnosti i zanimanja kojim se bavim.

* Pisalo se da ti je Ćazim dao svoje obezbeđenje na nastupu u Novom Pazaru.

- Na svakom mom koncertu postoji obezbeđenje. Lično obezbeđenje nemam i nikad se nisam osećala ugroženo, sve do pre nekoliko dana...

* Tvoja porodica je još ljuta na tebe?

- Istina je da su moji roditelji mesec i po dana bili veoma tužni zbog neprijatnosti kroz koje prolazim, ali to da su me se odrekli, apsolutna je laž.

* Kako se sada osećaš?

- Malo sam pogubila živce, veoma sam ranjiva, slaba, i jedini način da obnovim snagu jeste muzika. Za dva dana ulazim u studio, da snimim pesmu koja će biti iznenađenje za sve moje fanove.

Nata u peni

Prvi fitnes foum festival u organizaciji „Etnodžima“ počinje u nedelju u 16 časova na beogradskom splavu „Fristajler“, a u peni će se naći i Nataša.

- Prijatelji su me pozvali i doći ću da vežbam s njima. To je sjajna stvar, prvenstveno jer oslobađa stresa - kaže pevačica.

Posetioci će besplatno, uz poznate face i najbolje fitnes trenere iz Rusije i Srbije, moći da uživaju u šou-programu, koji se sastoji iz tri dela: Š‘bam 4, bodi kombat 49 i Zumba pena žurka.

Neki prijatelji su me napustili

* Je li ti ko od prijatelja okrenuo leđa?

- Prave prijatelje ne mogu da izgubim nikad, jer su sačekali da se vidimo i objasnim im šta je istina, ali ima njih nekoliko sa kojima sam prekinula komunikaciju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.