Mel B i Stephen Belafonte se razvode nakon 10 godina braka

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel B i Stephen Belafonte se razvode nakon 10 godina braka

(foto: WireImage) Iako je mnogima delovalo da imaju skladan brak, nakon što se u medijima nisu pojavljivali nikakvi tračevi još od 2007. godine kada su stali na ludi kamen, People magazin je potvrdio da se razvode Mel B i Stephen Belafonte. Nekadašnja Spajsica je podnela papire za razvod braka, a kako se navodi u ovim dokumentima 41-godišnja pevačica zahteva potpuno starateljstvo nad 5-godišnjom ćerkom Madison Brown Belfonte. Mnoge je iznenadila ova vest budući da su prošla tek dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << meseca od 10-godišnjice ovog braka, kada su oboje podelili romantične komentare upućene ovom drugom na svojim Instagram profilima. Dok je Stephen poručio kako je ponosan na uspehe svoje supruge, ona mu je uzvratila: “Prošli smo mnogo toga što bi uništilo druge parove, ali mi smo iz svega toga izašli jači. Voleo si me još u ono doba kada nisam znala da volim samu sebe. Ti si ceo moj svet, dragi… Ali, ne zaboravi da ponekad umeš da budeš i kreten.”

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

LJUBAV, INTRIGE I NASILJE Pevačica rešila da stavi tačku na buran brak

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Bivša članica grupe Spice Girls Mel B razvodi se od supruga Stivena Belafontea posle burnih deset godina braka, piše "Dejli Mejl"...Pevačica i članica žirija "America's Got Talent" u ponedeljak je podnela papire za razvod od producenta...Kao razlog razvoda navela je nepomirljive razlike i zatražila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.