Marija urlala u Zvezdama Granda: Je l’ se ti bre j*beno drogiraš? Bio si miljenik svih nas, a sad bi se ja rasporila zbog tebe! (video)

Izvor: Svet, 20.Okt.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija urlala u Zvezdama Granda: Je l’ se ti bre j*beno drogiraš? Bio si miljenik svih nas, a sad bi se ja rasporila zbog tebe! (video)

Marija Šerifović poznata je kao neko ko uvek kaže šta misli, pa je tako bilo i ovoga puta kada nije birala reči kada je napala kandidata muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.
Pobednica Evrovizije nije bila zadovoljna njegovim odabirom pesama, ali ni samim nastupom, te je uralala na kandidata, kojeg očigledno poznaje iz prošle sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Šta se dečko desilo sa tobom, je l se ti bre jeb*no drogiraš? Ti si bio miljenik svih nas! Pevao si bre katastrofalno! Ja bih se sad uzela i rasporila zbog tebe, tvojih izbora i tvojih pesama”, rekla je Marija


Laki ce u subotu viti malo nervozan @zvezdegranda
A video posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Oct 20, 2016 at 6:20am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEL SE TI DROGIRAŠ? Marija Šerifović BRUTALNO napala kandidata u Zvezdama Granda, JK se hvatala za glavu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Okt.2016

U subotu nas očekuje nova epizoda "Zvezda Granda", a jedna od članica žirija, Marija Šerifović, otkrila nam je kako će ona izgledati. U jednom momentu vidi se kako je nekadašnja pobednica "Evrosonga" verbalno napala jednog kandidata, jer joj se nije dopalo kako je on pevao...- Šta se dečko s...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.