Izvor: Svet, 11.Mar.2011, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Berović: Romantičan odmor u Parizu

Mlada folk zvezda i nekadašnji ekskluzivac "Granda" Maja Berović, poznata po hitovima "Džim i limunada" i "Crno zlato", od svog dečka za osmi mart dobila je romantično putovanje u Pariz. S obzirom na to da je pevačica već nekoliko meseci radila na svom novom albumu i da ga uveliko promoviše, putovanje u grad svetlosti joj je i te kako prijao jer se nekoliko dana odmorila i napunila baterije za nove radne pobede.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Pariz

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja: Romantičan odmor u Parizu

Izvor: Press, 11.Mar.2011

Mlada folk zvezda i nekadašnji ekskluzivac „Granda" Maja Berović, poznata po hitovima „Džim i limunada" i „Crno zlato", od svog dečka za osmi mart dobila je romantično putovanje u Pariz

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.