MIRKA VASILJEVIĆ IMA RECEPT: Evo kako da napravite muško dete!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKA VASILJEVIĆ IMA RECEPT: Evo kako da napravite muško dete!

Mirka Vasiljević, mlada glumica koja sa fudbalerom Vujadin Savić ima troje dece, otkrila je recept kako da se napravi muško dete!.

Naime, često se i Vujadin na društvenim mrežama šali sa svojom suprugom i njenom trudnoćom i to Mirki ne smeta.

"Svi se šale sa mojom trudnoćom i Vujadin se šali preko moje svojih društvenih mreža. A što se tiče kako da dobijete muško dete, to treba da pitate Vujadina jer muškarci određuju pol, a žene samo iznose >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trudnoću", rekla je glumica za crnogorsku TV.

Mirka, iako ima troje dece i supruga je fudbalera, rekla je da i pored svih obaveza koje ima kao majka i supruga ostaće glumica.

"Svaka veća nađe svoju zakrpu pa je tako i Vujadin našao mene kao zakrpu", rekla je Mirka i otkrila da joj ne bi bilo prijatno ako bi muža našla u krevetu sa drugim muškarcem.

"Imamo troje dece i propagiramo brakove i ne bi mi bilo nimalo ne bi bilo prijatno da moj muž bude sa durugim. Volim da moj muž ostane moj muž", rekla je Vasiljevićeva.

Autor: EPK,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MIRKA VASILJEVIC IMA RECEPT Evo kako da napravite musko dete

Izvor: medio.rs, 16.Dec.2015

Mirka Vasiljević, mlada glumica koja sa fudbalerom Vujadin Savić ima troje dece, otkrila je recept kako da se napravi muško dete!..Naime, često se i Vujadin na društvenim mrežama šali sa svojom suprugom i njenom trudnoćom i to Mirki ne smeta..."Svi se šale sa mojom trudnoćom i Vujadin se...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.