MIRKA VASILJEVIC IMA RECEPT Evo kako da napravite musko dete

Izvor: medio.rs, 16.Dec.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKA VASILJEVIC IMA RECEPT Evo kako da napravite musko dete

Mirka Vasiljević, mlada glumica koja sa fudbalerom Vujadin Savić ima troje dece, otkrila je recept kako da se napravi muško dete!

Naime, često se i Vujadin na društvenim mrežama šali sa svojom suprugom i njenom trudnoćom i to Mirki ne smeta.

"Svi se šale sa mojom trudnoćom i Vujadin se šali preko moje svojih društvenih mreža. A što se tiče kako da dobijete muško dete, to treba da pitate Vujadina jer muškarci određuju pol, a žene samo iznose trudnoću", >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << rekla je glumica za crnogorsku TV.

Mirka, iako ima troje dece i supruga je fudbalera, rekla je da i pored svih obaveza koje ima kao majka i supruga ostaće glumica.

"Svaka veća nađe svoju zakrpu pa je tako i Vujadin našao mene kao zakrpu", rekla je Mirka i otkrila da joj ne bi bilo prijatno ako bi muža našla u krevetu sa drugim muškarcem.

"Imamo troje dece i propagiramo brakove i ne bi mi bilo nimalo prijatno da moj muž bude sa drugom. Volim da moj muž ostane moj muž", rekla je Vasiljevićeva.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.