MILICA PAVLOVIĆ: Neću tatine sinove, koji imaju brdo para i ne znaju šta će sa životom!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PAVLOVIĆ: Neću tatine sinove, koji imaju brdo para i ne znaju šta će sa životom!

Pevačica priznaje da još uvek nije našla "gospodina pravog"

Milica Pavlović gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin IN” i tom prilikom otkrila da bi pored sebe više volela da ima studenta koji se bori za sebe, nego “tatinog sina”.

- Šta meni vredi muškarac koji ne zna šta će sa sobom i koji vozi neka besna kola i jurca po gradu i ispija kafe i ima brdo, brdo para, kada mogu pored sebe da imam ovog drugog koji je i divan i vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i radan i koji želi nešto da napravi u svom životu? – pitala je Milica, a preneo “Pulsonline”.

Pevačica priznaje da je još uvek sama, ali da je usresređena na završetak studija.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović iskrena: Ne treba mi “Tatin sin”

Izvor: Svet, 28.Sep.2014

Milica Pavlović gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin IN” i tom prilikom otkrila da bi pored sebe više volela da ima studenta koji se bori za sebe, nego “tatinog sina”.. - Šta meni vredi muškarac koji ne zna šta će sa sobom i koji vozi neka besna kola i jurca po gradu i...

Nastavak na Svet...

Milica Pavlović: Ne treba mi muškarac sa besnim autom, već neko ko je vredan i radan

Izvor: Story, 28.Sep.2014

Popularna pevačica otkrila kakvi muškarci je privlače..Milica Pavlović, foto: Luka Šarac..Tokom gostovanja u emisiji Magazin In u razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković, popularna pevačica Milica Pavlović otkrila je da bi pored sebe više volela da ima studenta koji će umeti da se bori za...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.