Lepa Brena odgovara na prozivke: Lako je kupiti krpe, treba uložiti u biznis

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena odgovara na prozivke: Lako je kupiti krpe, treba uložiti u biznis

Nakon što je folk zvezda Vesna Zmijanac koleginicu Lepu Brenu javno nazvala škrticom, ona joj nije ostala dužna. Brena je za „Blic“ odgovorila na njenu prozivku, napomenuvši da ju je Vesna time veoma nasmejala.

- Slatko sam se nasmejala, sviđa mi se takav humor. Pa neka bude i ona malo stipsa kao ja i uloži par miliona u prvi biznis. Lako je kupovati krpe, tu nema rizika - kaže Lepa Brena, aludirajući na veoma uspešnu „Grand produkciju“ čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je vlasnica duži niz godina.

Iako pevačica tvrdi da se Nikolija veoma razlikuje od nje, ipak bismo mi rekli da je istina drugačija. Naime, kada je u pitanju dobar provod, pevačicina naslednica ne štedi novac, već je često možemo videti kako do jutra lumpuje u prestoničkim kafanama i noćnim klubovima, a ponekad joj društvo pravi upravo majka.

Osim po karakteru, Nikolija i Vesna veoma liče fizički i obe su sklone provokativnom izgledu. Tako je Jovanovićeva nedavno izjavila da je njena majka odlična „riba“ i da joj zavidi na dobrom izgledu.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.