Lejdi Gaga reklamira kreacije Dijane Janković

Izvor: Scandal.rs, 05.Nov.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga reklamira kreacije Dijane Janković

Pop pevačica i modna kreatorka Dijana Janković pre nekoliko dana imala je priliku da tokom posete Beču sat vremena provede u društvu svetski popularne pop pevačuce Lejdi Gage. 

“Kada sam je ugledala nisam mogla da verujem da stoji pored mene i pruža mi ruku. Jeste da malo drugačije izgleda uživo, ali fasciniralo me je koliko je ljubazna i prijatna, odmah je pristala da se slika sa mojom majicom iz kolekcije i sa mnom. Dala mi je dosta saveta u vezi karijere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << rekla mi je da nikada ne odustajem i da treba da se borim. Ispričala mi je koliko je njen život bio težak, da četiri godine nije imala decka, kao i da četiri godine nije videla roditelje, što je za nju bilo jako teško. Takođe, priznala je da posle svakog nastupa jako puno pije i puši, i da zna da to nije dobro, ali da ima prijatelje koji je podsećaju da to ne treba da radi”, ispričala je Didi svoje utiske i dodala:

“Došla je u Beč sa šest aviona i svaki ima po dva sprata. Ipak najviše me je obradovalo što je primila moj poklon, a to su stvari iz moje kolekcije. Kada sam joj se predstavila, pristala je da nasamo poprica sa mnom. Zaista je pravi umetnik i odličan vokal, još uvek sam pod utiskom, zaista niko ne može da joj priđe. Kada sam rekla da sam pevačica iz Srbije, jako se obradovala i uzviknula je dva puta Srbija, Srbija! Takođe, njeni najbliži fanovi koji žive u Beču su me prepoznali i svi su želeli da se slikaju sa mnom. Pošto sam na sebi imala Versace haljinu ona se oduševila i pohvalila moj stajling. Imala sam priliku da upoznam i njenog menadžera iz Kanzasa, uspeli smo da uspostavimo kontakt i rekla mi je da su otvoreni za saradnju u budućnosti iako je pevačica prebukirana. Posebno je raduje to sto imam modnu kolekciju i što imam stila, to je naglasila. Koncert je bio predivan, performans je zaista neverovatan, sve je bilo krcato do poslednjeg mesta i bilo je veoma emotivnih trenutaka”, priča Dijana.

Autor i foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.